Smart TV:n ominaisuudet vanhaan televisioon

Smart TVVanhan television muuttaminen monipuolisemmaksi Smart TV:ksi ei ole vaikeaa, eikä edes kovin kallista. Käytännössä riittää, että televisiossasi on HDMI-portti, mutta mikäli sitä ei ole kannattanee unohtaa tämä ja harkita kokonaan uuden television ostamista.
Lisäksi käytössäsi on hyvä olla riittävän nopea, langaton nettiyhteys.

HDMI-porttiin voidaan kytkeä minikokoinen Android TV-tikku, jolla televisio muuttuu hetkessä koko perheen viihdekeskukseksi. Voit ladata tikulle lukuisia maksuttomia sovelluksia Google Play:sta ja siten saada älytelevisioosi kaikki samat ominaisuudet kun tavalliseen Android-Tablettiin.

Mistä edullinen tikku?

Hanki tikku nyt - Saat 30€ alennusta.

Voit ostaa Android 4.2 TV-tikun vaikkapa tästä linkistä.

Myyntipakkaukseen kuuluu itse tikun lisäksi mininäppäimistö, osoitinhiiri, tarvittavat johdot ja ohjekirja. Kyseessä on täysin käyttövalmis setti, jolla päivität vanhan tv:n vaivattomasti uudelle aikakaudelle.

Tikun käyttöönotto tapahtuu parissa minuutissa ja onnistuu taatusti aivan jokaiselta.

Mikä on Smart TV?

Lyhyesti ilmaistuna Smart TV on television ja tietokoneen yhdistelmä, joka tuo käyttöösi monia lisäominaisuuksia. Yleisimpiä käyttötarkoituksina mainittakoon esimerkiksi netissä surffailu, Skypetys, sekä esimerkiksi Netflixin ja Ruudun katsominen.

Kategoria(t): Artikkelit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.