Kanavat

MTV3 MAX
Lähinnä miehille suunnattu kanava. Ohjelmatarjonnassa runsaasti harrastuksia ja urheilua. MAX lähettää Formula1-osakilpailut suorana.

MTV3 Fakta
Faktalta näet esimerkiksi tiedeohjelmia, historiaa, dokumentteja ja reality-sarjoja. Ohjelmistossa on mm. Ehdonalaisvalvojat, jossa seurataan millaista on olla töissä ehdonalaisvirastossa ja kohdataan erilaisia ihmiskohtaloita. MTV3 Fakta näyttää viihdyttävää, dokumentaalista ohjelmaa myöhään yöhön asti.

MTV3 Leffa
Ohjelmistossa on laadukkaita elokuvia eri kategorioista, mutta enimmäkseen komediaa, sekä toimintaa tai jännitystä. Leffakanava näyttää ohjelmaa iltakahdeksasta aina seuraavaan aamuun asti.

MTV3 Juniori
Lasten oma kanava näyttää perheen pienemmille suunnattuja ohjelmia aamusta iltakahdeksaan. Ohjelmistossa on mm. Tallipihan Bilehileet, Maija Mehiläinen ja Teletapit.

Nelonen Kino
Nelonen Kino näyttää aikuisille tarkoitettuja elokuvia ja hittisarjoja.

Nelonen Perhe
Koko perheelle sopivaa katseltavaa.

Nelonen Maailma

Nick JR.

Discovery Channel
Discovery lähettää dokumentteja ja luonto-ohjelmia 24 tuntia vuorokaudessa. Ohjelmistossa mm. American Chopper ja Myytinmurtajat.

Eurosport
Huippu-urheilua livenä. Ohjelmistossa on myös vähemmän seurattuja lajeja

Disney Channel
Disneyn suosikkeja joka päivä aamusta iltaan.

MTV
Music Television esittää enimmäkseen tosi-TV ohjelmia, sekä tietenkin musiikkivideoita.

Digiviihde
Aikuisviihdettä klo 24 alkaen.

C More First

C More Series

MTV MAX Sport
MAX Sportilta voit katsella mm. jääkiekon mm-kisat Mertarannan selostamina ja jalkapallon puolelta Englannin Valioliiga, sekä mestarien liigaa. Sport-kanavat eivät kuitenkaan näytä F1-osakilpailuja.

Nelonen Pro
Nelonen Pro näyttää jääkiekon SM-liigaa yksinoikeudella kaudesta 2013-2014 alkaen. SM-liigan lisäksi Pro:lla näkyy maailman kovatasoisin kiekkosarja, NHL, MotoGP-osakilpailut, sekä Futiksen Eurooppaliigaa. Ohjelmaa näytetään kahdella kanavalla Nelonen Pro 1 ja Nelonen Pro 2.

UrhoTV
Urho näyttää enimmäkseen kotimaista urheilua, kuten jalkapallon Veikkausliigaa. 2013-2014 kaudella ohjelmistossa on myös Hollannin pääsarja Eredivisie.